Yhdessä.

Monikanavaista markkinointiviestintää

Verkkosivut

Jabadabaduu verkkopalvelut

On tärkeää, että verkkosivut peilaavat yritystä, kiinnittävät huomioita ja ovat helppokäyttöiset. Tästä huolimatta niiden pääasiallinen tarkoitus ei ole näyttää ainoastaan tyylikkäältä tai olla teknisesti toimivat. Tärkeintä ovat verkkosivujen tuottamat tulokset (liikenne ja konversiot), joiden on tarkoitus vähintään keskipitkällä aikavälillä kasvattaa yrityksen myyntiä ja/tai kyseessä olevan organisaation muita tulostavoitteita. Tähän me olemme sitoutuneet!

Teemme asiakkaillemme optimoituja verkkosivuja pääosin WordPress- ja tarvittaessa Drupal-julkaisujärjestelmällä. Optimoitujen verkkosivujen tavoite on tuottaa Tilaajalle kilpailijoita parempia markkinointituloksia. Tähän tavoitteeseen päästää rakentamalla verkkosivut, joita on miellyttävä käyttää (käyttöliittymä- ja käyttäjäkokemussuunnittelu), joka löytyy hakutulosten kärkipaikoilta (hakukoneoptimointi) ja tuottaa runsaasti haluttuja konversiotuloksia, kuten materiaalien latauksia,  yhteydenottoja ja tarjouspyyntöjä (konversio-optimointi). 

Verkkosivujen toteutusvaiheet

Verkkosivut toteutamme seuraavien erikseen määriteltyjen vaiheiden mukaisesti, ellei erikseen muusta asiakkaan kanssa sovita.

  1. Aloituspalaveri
  2. Konseptointi
  3. Sisällöntuotanto
  4. Ulkoasusuunnittelu
  5. Tekninen toteutus ja testaus
  6. Julkaisu
  7. Käyttökoulutus- ja päätöspalaveri

Kiinnostuitko? Laita viestiä, niin kerromme lisää.

YHDESSÄ.

Monikanavaista markkinointiviestintää