Yhdessä.

Monikanavaista markkinointiviestintää

Matka-Agentit verkkosivuston uudistus

Verkkosivuston uudistus on tuonut lisää kauppaa

Jabadabaduu on suunnitellut ja toteuttanut tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa www.matka-agentit.fi -verkkosivuston kokonaisuudistuksen. Olemme vastanneet myös jälkihoidosta, sivujen kehittämisestä myös julkaisun jälkeen ja iloksemme sivut ovat osoittautuneet toimiviksi ja tuloksellisiksi.

Suurimmat hyödyt uudistetusta verkkosivustosta ovat Suomen Matka-Agentit Oy:n toimitusjohtaja Jorma Kukkosen mukaan olleet tunnettuuden lisääntyminen, uusi kauppa ja uudet asiakkaat.

- 24/7 avoinna oleva verkkosivusto on hyvä informaation lähde ja mainio jatke päivätoimintaamme. Kävijöitä on päivittäin noin 500-1000 henkeä ja tarjouspyyntöjä saamme useita päivässä. Suurin osa liikevaihdostamme tulee ryhmämyynnistä, jota ei tietenkään verkkokaupan kautta myydä. Mutta verkossa myytävänä olevista matkoista noin 25 prosenttia varataan suoraan verkosta ja useimmiten yhteydenotto ja varaus puhelimitse tai sähköpostitse tulee verkkosivustomme innoittamana.

Matka-Agentit on suomalainen matkanjärjestäjä, jolla on laaja matkapakettituotanto ympäri maailmaa. Toimistot sijaitsevat Porvoossa, Helsingissä, Turussa ja Joensuussa. Liikevaihto on 7,3 miljoonaa euroa. www.matka-agentit.fi

YHDESSÄ.

Monikanavaista markkinointiviestintää