Yhdessä.

Monikanavaista markkinointiviestintää

GasOne

GasOne on kotimainen nestekaasuyhtiö, joka toimittaa nestekaasua teollisuudelle ja jälleenmyyjille. GasOnen vahvuuksia ovat edullinen hinta ja hyvä palvelu, jotka oma pullottamo ja kuljetuskalusto mahdollistavat.

GasOne ei veloita kaasuntoimituksista ylimääräisiä palvelumaksuja tai palautusrahtia, joten asiakas voi tilata kaasua hyvissä ajoin ennen kuin entiset pullot ovat tyhjentyneet. Tästä syystä Kaskiksen tapaiset ravintolat ja pienyritykset, kuten Turun kahvinpaahtimo ovat valinneet GasOnen kaasupalvelun, joka tietää näiden tarpeet paremmin kuin asiakas itse.

Koska GasOne on toistaiseksi etupäässä paikallinen kaasuntoimittaja, mutta sen ei tarvitse olla vaatimaton. Siksi yhtiö kääntyi Jabadabaduun puoleen uutta ilmettä etsiessään. Tavoitteena oli luoda GasOnelle tunnistettava visuaalinen linja ja sen mukaiset responsiiviset verkkosivut.

Verkkosivusto nostaa GasOnen referenssit vahvasti esiin. Syvemmältä löytyy kuitenkin myös runsaasti hyödyllistä tietoa nestekaasusta yleisesti. Samoilla linjoilla tehtiin myös GasOnen esite.

GasOnesta vastuullinen AD on Sauli.

www.gasone.fi

YHDESSÄ.

Monikanavaista markkinointiviestintää