Haemme Turun toimipisteeseen

ASIAKKUUSJOHTAJAA

Myymään ja johtamaan asiakkuuksia. Käsiesi kautta ovat jo kulkeneet lukuisat luovat sekä tulokselliset asiakastyöt. Et pelkää kääriä hihojasi ruuhkahuipuissa tai laittaa itseäsi likoon asiakkaan edun eteen.

Odotamme sinulta lisäksi seuraavia ominaisuuksia:

Sinulla on kaupallinen vainu ja sormenpääsi syyhyävät päästä uusien asiakkaiden ja asiakastöiden hankintaan.

Huolehdit myös olemassa olevista asiakkaistamme ja vedät hyvänä ihmisjohtajana erilaisia projekteja yhdessä osaavan ja luovan tiimimme kanssa. 

Sinulla on kokemusta monikanavaisesta markkinointiviestinnästä sekä mainosalasta laajemmin. Pystyt ohjaamaan sekä asiakkaan että tiimin tielle, joka johtaa toimiviin markkinointiviestinnän ratkaisuihin. Luoksesi on helppo tulla ja kädenpuristuksesi on luja. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän markkinoinnin näköalapaikalla, jossa sinua odottavat mielenkiintoisen asiakkuudet sekä osaava ja mukava työyhteisö. 

Lisätiedot ja hakemukset:

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Kirsti Koskinen p. 044 590 2875.
Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Työ edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Vapaamuotoiset hakemukset sekä CV:t 22.3. mennessä osoitteeseen kirsti@jabadabaduu.fi

 

MEILLE YRITTÄJÄKSI?

Oletko projektipäällikkö, koodari, AD, copy, optimoija, animaattori tai muu monikanavaisen markkinointiviestinnän ammattilainen? 

Sinulla on ehkä jo toiminimi tai olet sellaista perustamassa.
 Vahva myyntigeenikään ei ole pahitteeksi. Miksi yrittää yksin – yhdessä pystymme tarjoamaan laajempaa osaamista nykyisille ja uusille asiakkaillemme. Työyhteisö ja mukava toimisto kaupan päälle. 

Ota yhteyttä

Kirsti Koskinen, p. 044 590 2875. , kirsti@jabadabaduu.fi

YHDESSÄ.

Monikanavaista markkinointiviestintää