Yhdessä.

Monikanavaista markkinointiviestintää

 

 

 

Jabadabaduu etsii sinua tositarkoituksella Turkuun

Asiakkuuspäällikkö 

Tervetuloa myymään ja johtamaan asiakkuuksia! Käsiesi kautta ovat jo kulkeneet lukuisat luovat sekä tulokselliset asiakastyöt. Et pelkää kääriä hihojasi ruuhkahuipuissa ja laittaa itseäsi likoon asiakkaan edun eteen.

Sinulla on kaupallinen vainu ja sormenpääsi syyhyävät päästä uusien asiakkaiden ja asiakastöiden hankitaan. Huolehdit myös olemassa olevista asiakkaistamme ja vedät hyvänä ihmisjohtajana erilaisia projekteja yhdessä luovan tiimimme kanssa.

Sinulla on kokemusta digilähtöisestä ja monikanavaisesta markkinointiviestinnästä sekä mainosalasta. Pystyt ohjaamaan sekä asiakkaan että tiimin tielle, joka johtaa toimiviin markkinointiviestinnän ratkaisuihin. Luoksesi on helppo tulla ja kädenpuristuksesi on luja. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, jossa sinua odottavat mielenkiintoiset asiakkuudet sekä osaava ja mukava työyhteisö.

Jabadabaduu on lähes 30-vuotias monikanavaisen markkinointiviestinnän osaaja. Toimimme kolmella paikkakunnalla, Turussa, Porissa sekä Raumalla.

Lisätiedot:

Janne Siljamäki, p. 0400 995 609

Hakemukset palkkatoiveineen 30.11.2019 mennessä:

janne.siljamaki@jabadabaduu.fi

 


 

Meille yrittäjäksi?

Oletko projektipäällikkö, koodari, AD, copy, optimoija, animaattori tai muu monikanavaisen markkinointiviestinnän ammattilainen? 

Sinulla on ehkä jo toiminimi tai olet sellaista perustamassa.
 Vahva myyntigeenikään ei ole pahitteeksi. Miksi yrittää yksin – yhdessä pystymme tarjoamaan laajempaa osaamista nykyisille ja uusille asiakkaillemme. Työyhteisö ja mukava toimisto kaupan päälle. 

Ota yhteyttä:

Janne Siljamäki, p. 0400 995 609. , janne.siljamaki@jabadabaduu.fi

YHDESSÄ.

Monikanavaista markkinointiviestintää