ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

Etsimme asiakkuuspäällikköä Turun toimipisteeseemme.

Sinulla kyky nähdä, taito tehdä ja hinku onnistua. Ennen kaikkea sinulla on palo myydä. Kättesi kautta ovat jo kulkeneet lukuisat luovat sekä tulokselliset asiakastyöt. Et pelkää kääriä hihojasi ruuhkahuipuissa tai laittaa itseäsi likoon asiakkaan edun eteen. Luoksesi on helppo tulla ja kädenpuristuksesi on luja.

Sinulla on mieletön kaupallinen vainu ja sormenpääsi syyhyävät päästä uusien asiakkaiden ja asiakastöiden hankintaan. Huolehdit hellällä kädellä myös olemassa olevista asiakkaistamme ja vedät erilaisia projekteja yhdessä asiakkaan sekä osaavan ja luovan tiimimme kanssa.

Sinulla on käsikopeloa aavistuksen enemmän kokemusta digitaalisesta ja monikanavaisesta markkinointiviestinnästä sekä mainosalan lainalaisuuksista. Pystyt vaivatta viitoittamaan projektisi tielle, joka johtaa toimiviin ratkaisuihin.

Tarjoamme myös myyntisi tueksi tiimin sekä täsmätyökaluja markkinointiviestinnän monimuotoiseen maailmaan. Haasteita ja näköaloja. Mahdollisuuden kehittyä ja kehittää. Sekä mahdottoman mukavat työkaverit tietenkin.

Työ edellyttää lisäksi matkustusvalmiutta kotimaassa.

Hakemukset ja lisätiedot

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen sekä CV:t 28.2.2018 mennessä osoitteeseen jussi@jabadabaduu.fi

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Jussi Viitanen, tiistaina 20.2. klo 14-16 ja maanantaina 26.2 klo 14-15 numerosta 044 590 2876. Tehtävä täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä.

 

 

MEILLE YRITTÄJÄKSI?

Oletko projektipäällikkö, koodari, AD, copy, optimoija, animaattori tai muu monikanavaisen markkinointiviestinnän ammattilainen? 

Sinulla on ehkä jo toiminimi tai olet sellaista perustamassa.
 Vahva myyntigeenikään ei ole pahitteeksi. Miksi yrittää yksin – yhdessä pystymme tarjoamaan laajempaa osaamista nykyisille ja uusille asiakkaillemme. Työyhteisö ja mukava toimisto kaupan päälle. 

Ota yhteyttä

Jussi Viitanen, 044 590 2876, jussi@jabadabaduu.fi 

YHDESSÄ.

Monikanavaista markkinointiviestintää