Yhdessä.

Monikanavaista markkinointiviestintää

MONIKA-somevelhopalvelu

Uusi, helppo ja tuloksellinen tapa aloittaa digimarkkinointi.

Tuntuuko digitaalinen markkinointi hankalalta hallita tai eikö aika yksinkertaisesti riitä? Meneekö pääsi sekaisin kaikkien mahdollisten kanavien myötä? Turhauttaako?

Liian monta kanavaa...

Koska yritysten ulottuvilla oleva kanavatarjonta on sosiaalisessa mediassa tänä päivänä niin suuri, tulee päivittämisestä helposti suunnitelmatonta ja sisältöä vain räiskitään eri kanaviin. Tämä johtaa siihen, ettei viestintä ole selkeää eikä välttämättä tavoita edes oikeaa kohderyhmää.

Onneksi apuun saapuu MONIKA-somevelhopalvelu, joka tarjoaa yrityksellesi sosiaalisen median julkaisut ulkoistettuna palveluna. 

Suunnitelmallisuudesta se lähtee

Suunnitelmallisuus on avain kaikkeen. Jotta somenäkyvyys ja digimarkkinointi olisivat sinulle mahdollisimman helppoja eivätkä vaatisi liikaa aikaa, olemme kehittäneet MONIKA-somevelhopalvelun – juuri sinua varten. 

Ensin päätät keitä haluat tavoittaa ja millaisia viestejä heille lähettää. Kun olet valinnut kohderyhmän, valitsemme yhdessä joka viikolle aiheet tai teemat, jotta viesti olisi mahdollisimman yhtenäinen ja selkeä. Me tuotamme suunnitelman pohjalta sisällöt haluttuihin kanaviin.

Pidetään homma simppelinä

MONIKA-somevelhopalvelu pitää sisällään kolme kanavaa. Asiakkaalle valitaan kolme sopivinta seuraavista kanavista: Facebook, Instagram, Twitter ja Linkedin. Valittuihin kanaviin tehdään yksi julkaisu viikossa, eli yhteensä 12 julkaisua kuukaudessa. Sisällöntuottajamme ottaa teihin viikoittain yhteyttä kyseisen viikon aiheista, toteuttaa ja hyväksyttää julkaisun.

Miten hyödyt?

Tämä palvelu auttaa sinua tuottamaan suunnitelmallista, selkeää ja yhtenevää sisältöä yrityksesi sosiaalisen median kanaviin. Kasvatat tunnettuuttanne, verkkosivujenne liikennettä ja yhteydenottojen määrää. Mutta ennen kaikkea säästät omaa aikaasi!

Toimi heti!

Nyt jos koskaan on aika ottaa koppi helposta ja selkeästä tavasta aloittaa digimarkkinointi. Ota yhteyttä niin teemme yhdessä monikanavaista markkinointiviestintää yrityksesi sosiaalisen median kanaviin. Voimme ottaa palveluun mukaan vain rajoitetun määrän yrityksiä kerrallaan, joten toimi heti!

Kiinnostuitko? Laita viestiä, niin kerromme lisää.

YHDESSÄ.

Monikanavaista markkinointiviestintää