Yhdessä.

Monikanavaista markkinointiviestintää

Laajat ja vaativat verkkopalvelut

Jabadabaduu verkkopalvelut

Termiä “verkkopalvelu” käytetään silloin, kun kyseessä on vaativia teknisiä toiminnallisuuksia sisältävä laaja verkkosivustokokonaisuus. Tällaisia toiminallisuuksia voi mm. olla keskustelupalsta, varauskalenteri, käyttäjien omien sivujen luonti, tilaus- tai varausjärjestelmä tai vaikka integrointi ulkopuolisiin järjestelmiin. Olemme vuosien varrella toteuttaneet monta laajaa ja vaativaa verkkopalvelua.

Kaikkein vaativimmissa projekteissa voimme tarvittaessa käyttää kolmatta osapuolta alihankkijana toteuttamaan verkkopalvelun teknisen toteutuksen ja testauksen. Tällöin me huolehdimme verkkopalvelun projektinjohdosta, konseptoinnista, optimoinnista, sisällöntuotannosta ja ulkoasusuunnittelusta. Joka tapauksessa asiakkaamme saa valmiin verkkopalvelun avaimet käteen -periaatteella yhden yhteyshenkilön kautta.

Mikäli teillä on tarvetta laajalle ja vaativalle verkkopalvelulle, niin olkaa rohkeasti yhteydessä. Aloitetaan kartoituksella ja räätälöidään yhdessä teidän tarpeidenne mukainen projekti!

Kiinnostuitko? Laita viestiä, niin kerromme lisää.

YHDESSÄ.

Monikanavaista markkinointiviestintää