Yhdessä.

Monikanavaista markkinointiviestintää

CRM-järjestelmät

Jabadabaduu verkkopalvelut

Kymmeniä Exel-taulukoita, satoja dokumentteja ja muistilappuja pitkin toimistoa. Näillä voi pärjätä tiettyyn pisteeseen, mutta mitä tehdä kun haluaa selkeyttää ja helpottaa arkea sekä työntekoa? Kolme taikakirjainta, CRM. 

Customer Relationship Management, tuttavallisemmin CRM tarkoittaa asiakassuhteiden hallintaa. CRM-järjestelmä tai asiakkuudenhallintajärjestelmä taas tarkoittaa ratkaisua, jolla asiakkuudenhallintaa toteutetaan.

CRM-järjestelmä tukee yrityksen toimintaa asiakassuhteiden hallinnan kautta sekä auttaa pysymään mukana siinä, missä jokaisen asiakkaan kanssa mennään. Järjestelmän avulla voidaan myös auttaa yritystä löytämään uusia asiakkaita sekä luomaan myynti- ja markkinointistrategioita, jotka pohjautuvat asiakastietoon.

Asiakastietojen analysointi, suodattaminen, raportointi, asiakaspalvelu, myynti ja markkinointi on äärimmäisen kätevää CRM-järjestelmällä. Näiden tietojen avulla yritys pystyy kehittämään myös itseään ja omaa toimintaansa. 

Yritystoiminnan yksi tärkeimpiä tekijöitä ovat asiakkaat ja heidän tyytyväisyytensä. Jos yrityksen asiakastiedot eivät ole ajan tasalla on yrityksen hankala tietää mitä asiakkaille ja heitä koskeville projekteille kuuluu. CRM-järjestelmän avulla mahdollistat asiakkuuden hoitamisen helposti ja pysyt ajan tasalla. Näin myös asiakkaasi tietävät, että heistä pidetään huolta eivätkä hyppää kilpailijan kelkkaan. 

CRM-järjestelmä takaa myös sen, että kaikki yrityksen työntekijät pysyvät kärryillä projekteista ja asiakassuhteista. Työntekijät vaihtuvat tai avainhenkilö voi jäädä pitkälle sairaslomalle. Tällöin asiakastiedot ovat vain kyseisen henkilön varassa eivätkä usein helposti löydettävissä. CRM-järjestelmää käyttämällä tätä ongelmaa ei tule, sillä asiakastiedot pysyvät tallessa ja järjestyksessä yhdessä paikassa.

Miten me voimme auttaa?

Autamme asiakkaitamme organisaatiolle sopivan CRM-järjestelmän valitsemisessa, käyttöönotossa ja tarvittavien integrointien toteuttamisessa. Emme ole sitoutuneet minkään tietyn järjestelmän myymiseen, vaan toimimme projekteissa riippumattomana konsulttina.
 

Kiinnostuitko? Laita viestiä, niin kerromme lisää.

YHDESSÄ.

Monikanavaista markkinointiviestintää