Finnfoam näkyi Pohjolan suurimmilla rakennusalan messuilla

Älvsjössä, Tukholman kyljessä järjestettävä Nordbygg on Pohjois-Euroopan suurin ja tärkein rakennusteollisuuden tapahtuma. Yli 800 näytteilleasettajaa 30 maasta esitteli osaamistaan 5.–8.4.2016 pidetyillä messuilla. Yksi näistä oli salolainen Finnfoam Oy, joka toi messuille juuri niitä varten räätälöidyn uuden osaston.

Valokeilassa eristysratkaisut

Nordbyggissa oli tänä vuonna useita eri teemoja arkkitehtuurista ja tasa-arvosta rakennusalalla tulevaisuuden eristysratkaisuihin. Finnfoam on Suomen johtava eristevalmistaja, jonka valikoimasta löytyy tehokkaita eristeitä joka tarpeeseen.

Erityisen tunnettu Finnfoam on vettymättömistä ja tehokkaista XPS-eristeistä. Yhtiö on hiljattain tuonut markkinoille myös modernit FF-PIR -polyuretaanilevyt eri pintavaihtoehdoilla. Uudet ja vanhat tuotteet olivatkin näyttävästi esillä Finnfoamin osastolla.

Modulaarinen osasto loistaa kirkkaana

Finnfoamin 5x10 metrin osasto on modulaarinen, mikä tekee siitä helposti muunneltavan. Kaikkiaan 13 elementistä koostuvan osaston seiniltä löytyvät Finnfoamin tärkeimmät tuotteet ja sovellusalueet. Pääosassa osastolla ovat FF-PIR -eristeet, jotka  vastaavat tiukentuneisiin rakennusmääräyksiin niin eristyskyvyltään kuin paloturvallisuudeltaankin.

Elementteinä käytetyt taustavalaistut lightboxit saavat messuosaston erottumaan ympäristöstään ja nostavat myös kuvat esiin tavallista paremmin. Ne ovat kuitenkin kevytrakenteisia eivätkä vie juurikaan tilaa itse osastolta. Elementtien kankaat on tulostettu Seismo Factoryssa ja ne on tarvittaessa helppo vaihtaa.

Designed by Jabadabaduu

Finnfoamin uusi messuosasto on suunniteltu Jabadabaduussa asiakkaan toiveiden perusteella. Tavoitteena oli kehittää osasto, joka on helppo siirtää ja muunnella ja joka on helposti päivitettävissä. Osaston suunnitellut AD Sauli Laine on lopputulokseen tyytyväinen.

–Hyvä tuli, hän kommentoi.

Jabadabaduu suunnittelee kaikenkokoiset ja -näköiset messuosastot pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Osaamme ehdottaa myös erikoisratkaisuja yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Kysy lisää, niin teemme teillekin varmasti erottuvan messuosaston.

YHDESSÄ.

Monikanavaista markkinointiviestintää