Drupaletti on vahvasti mukana DrupalCamp Turussa

DrupalCamp järjestetään taas 18.3. Turussa, SparkUp Turun tiloissa Tykistökadulla. Campin jälkeen järjestetään myös afterparty sekä erillinen Sprintti seuraavana päivänä.

Kuten ennenkin Drupaletti osallistuu DrupalCampiin vahvasti, tälläkin kertaa tapahtuman sponsorina.

Mikä on DrupalCamp?

DrupalCampit ovat drupal-kehittäjille, suunnittelijoille ja konsulteille tarkoitettuja enemmän tai vähemmän vapaamuotoisia tapahtumia, joiden pää- ja käytännössä ainoa aihe on luonnollisesti Drupal. Tavoitteena on jakaa keskustelujen kautta osaamista ja tietoa yhteisön kesken, tavata kollegoita ja pitää samalla hauskaa koodarien tapaan – esimerkiksi koodaamalla.

DrupalCampien tavoitteena on aina ollut matala osallistumiskynnys ja välitön tunnelma. Campien ohjelma saattaa elää vielä tapahtuman aikana, ja puhujat valikoituvat yleisön toiveiden mukaan. Myös osallistumismaksut on pyritty pitämään matalina ja kulut kattamaan mahdollisimman pitkälti sponsorirahalla.

 

Luento

Jabadabaduun jengiä

DrupalCamp Turku 2016 -ohjelma

Turun DrupalCampin ohjelmassa keskustellaan tänä vuonna mm. Drupal 8:n tulevista kehityssuunnista, drupalistin tärkeimmistä moduuleista sekä suunnittelijan ja kehittäjän välisestä yhteistyöstä. Koko ohjelma löytyy tapahtuman kotisivuilta.

Tiiviin päivän jälkeen jatketaan afterpartyillä ravintola Kultaisessa Hirvessä, kenties viimeistä kertaa, jos perinteikkään kortteliravintolan sulkemisaikeet toteutuvat. Kannattaa siis lähteä mukaan muutenkin kuin ilmaisten pizzojen ja juomien takia.

Lauantaina aukeaa sitten koodaajien taivas, kun koko päivän Sprintti toteutetaan Wunderkrautin toimistolla. Koko päivä puhdasta koodausta ja tekemällä oppimista. Ovet aukeavat kello 11.

Drupaletti toivottaa kaikki drupalistit tervetulleiksi DrupalCampiin ja tapaamaan meitä pisteellemme.

Osallistumismaksu sisältää lounaan Deli Pharmassa sekä afterpartyn ruoat ja osan juomista.

Ohjelma, hinnastot ja muut tiedot löytyvät tapahtuman sivuilta: DrupalCamp Turku 2016

DrupalCamp Turku 2016
SparkUp Turku,
Tykistökatu 4

YHDESSÄ.

Monikanavaista markkinointiviestintää